Odoo • Text i Imatge

Xecs Consum Bicicletes

Campanya per a fomertar l'us de les bicicletesPreguntes Frequents

Passos a seguir per a obtindre el teu Xec La Bici

· Has d’estar empadronat a Gandia per a poder sol·licitar el teu xec i consumir-lo en les botigues de Gandia que trobaràs identificades amb el segell de Xecs La Bici.

· Podràs obtindre un dels 4 tipus de xec, de 100€, de 200€, de 300€ i de 400€, tots ells amb la suma de les dos quanties.

· Estos xecs no seran acumulables, sols es podrà traure un xec per persona i fins un màxim de 400€ en total amb la suma de les dos quanties.

· Et recomanem que primer t'informes i tries la bicicleta que vulgues comprar. Posteriorment escull el xec que millor s'adapte al preu de la bicicleta, ja que sols podràs adquirir un xec i no es podrà tornar. Per aquest motiu si el valor del xec es superior al de la bicicleta perdràs la diferència.

· Podràs fer ús del xec per a comprar bicicletes convencionals, elèctriques o electrificar una bicicleta convencional que estiga a la venda en els comerços adherits.

· El preu màxim de les bicicletes que podràs elegir es de 1.200€ per a bicicletes convencionals, 4.000€ per a bicicletes elèctriques i sense màxim per a la electrificació de bicicletes.

Com sol·licite el meu Xec?

·  Dirigix-te a gandia.es i polsa el baner de Xecs La Bici Gandia

·  Este enllaç et dirigirà al market place de Gandia modúv.com A la pàgina d’inici, al baner de Xecs La Bici polsa el botó "Vull el meu Xec La Bici”. També podràs consultar el llistat de comerços adherits.

·Una vegada polses el botó "Vull el meu Xec La Bici”, accediràs a la plataforma de venda dels Xecs La Bici de Caixa Ontinyent

·  Fes clic en “Iniciar sessió” i tria l'opció “Crea el teu compte ací”

·  Emplena totes les dades i fes clic a “Registrar-me"

·  Ja estàs dins!

·  En aquesta pàgina, podràs seleccionar el Xec que vullgues obtindre

·  Quan selecciones qualsevol tipus de Xec disponible, passaràs a una pantalla de confirmació. Per a comprar el Xec seleccionat, hauràs de fer clic en "Comprar Xec”

·  Indica el Xec que vols i fes el teu pagament amb targeta. Pot ser que tingues que confirmar la teua compra amb l'app del teu banc o a través d'una clau OTP al mòbil.

·  Una vegada s’ha finalitzat el pagament, rebràs al teu correu una confirmació i podràs descarregar el teu xec en pdf.

·  Recorda que podràs entrar a la plataforma i identificar-te amb el teu NIF i contrasenya per a descarregar-te el teu xec quan vulgues.

·  La duració de la campanya es des del 27 de maig fins al 30 de setembre, o esgotament del crèdit.

·  Consultes telefonant al 960 662 150, per correu electrònic a ajuda@soluntec.es i també atenció presencial i venda de xecs a la planta baixa de l’Ajuntament, amb cita prèvia.

·  Una iniciativa de l’Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, FAES, i les associacions comercials de Gandia.


Bo de compra de 50€ canviables a 100€

Per només 50€ podràs adquirir un Bo de compra per valor de 100€, canviable en tots els comerços de Gandia relacionats en bicicletes

                                                Comprar Xec

Odoo • Text i Imatge
Odoo • Imatge i text

Bo de compra de 100€ canviables a 200€

Per només 100€ podràs adquirir un Bo de compra per valor de 200€, canviable en tots els comerços de Gandia relacionats en bicicletes

                                         Comprar Xec

Bo de compra de 150€ canviables a 300€

Per només 150€ podràs adquirir un Bo de compra per valor de 300€, canviable en tots els comerços de Gandia relacionats en bicicletes

                                                Comprar Xec

Odoo • Text i Imatge
Odoo • Imatge i text

Bo de compra de 200€ canviables a 400€

Per només 200€ podràs adquirir un Bo de compra per valor de 400€, canviable en tots els comerços de Gandia relacionats en bicicletes

                                         Comprar Xec

 Comerços adherits a la Campanya 

On es poden consumir

Comprova tots els comerços que s'han adherit a aquesta nova campanya i en els quals podràs consumir els xecs/bons adquirits.

 

Amb la col·laboració de